В препълнения салон на читалище “Наука” в Ловеч Коалиция “БСП за България” откри предизборната си кампания. Гости на тържеството бяха Кирил Добрев – заместник – председател на Националния съвет на БСП и председател на предизборния щаб на партията и депутатите Милко Недялков и Александър Симов.

Председателят на инициативния комитет, предложил кандидатурата на Радина Банкова за кмет на община Ловеч обясни пред гражданите защо са се спрели на нейната кандидатура. “Тя има характер, дух, мечти, от хората е, които могат да се справят с много и различни проблеми, защото е много добре подготвена, има много контакти у нас и в чужбина. Човек на света е, знае четири езика, но милее за родния си град Ловеч и сигурен съм, ще направи всичко по силите си като кмет, за да просперира градът ни.”

“Скъпи съграждани, благодаря ви,че сте тук, защото обичате Ловеч и неговата съдба ви вълнува – с тези думи се обърна към хората в залата кандидатът за кмет Радина Банкова -. Аз и моите съмишленици искаме повече за този град и заедно с вас можем да го направим. Приех да се кандидатирам за кмет, защото Ловеч ми е дал много и според мен сега е моментът с помощта на всичко, което съм научила и постигнала в живота си до тук, да направя нещо добро за него и за хората, които живеят тук. Искам Ловеч да е привлекателен и разпознаваем, хората в него да се усмихват, а селата да не изглеждат като кадри от следвоенен филм. Искам да ви дам надежда и добре съм се подготвила за това – на срещите в кварталите и по селата ще чуете идеите ми за успешното управление на общината. Вярвам, че Ловеч е готов да започне своето ново възраждане и затова ми е необходима вашата подкрепа, вашите гласове. Затова съм тук, пред вас и знам,че това може да се случи.”

“Заставам пред вас с вълнение и предчувствие, че това ще са изборите на БСП и тя ще се върне в местната власт в Ловеч” – с тези емоционални думи започна приветствието си народният представител Александър Симов. Според него, през последните четири години управляващите в Ловеч са изсмукали ресурсите на града, няма никакви инвестиции, използвани са средства само от Европейските програми. Един нов кмет в лицето на Радина Банкова заедно със добре подбран екип може да наложи началото на промяната в общинската администрация. България се нуждае от енергията на своите граждани, за да може нещата да се променят към добро, каза още Александър Симов.

        Доротея Цанкова – областен координатор на БСП и водач на листата от кандидати за общински съветници представи останалите 31-а кандидатури – както членове на партията, така и от гражданската квота. Сред тях са двама лекари, икономисти, инженери, компютърен специалист, както и 21 – годишен студент по право. “Радина Банкова е нашият кмет, който има нужда от нашата подкрепа, за да постигнем всички идеи, които имаме за бъдещето на града, заяви Доротея Цанкова. Представени бяха и кандидат – кметовете за населените места в общината.

Към присъстващите в залата се обърна и Кирил Добрев, кой заяви,че за него е чест да бъде член на една партия, която е видяла много победи и много загуби, но това е партията, която е най- близо до хората. Затова общинската организация в Ловеч е подкрепила предложението на Инициативния комитет и е номинирала Радина Банкова като кандидат – кмет. “Ние търсим знаещи и можещи хора, за да ги подкрепим, хора, с които можем да влезем във всякакви битки и да ги спечелим. В нейно лице аз виждам кмет, който може да сложи край на четиригодишния експеримент в общината, който върна Ловеч далеч назад”, каза още Кирил Добрев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“