Изложбата The Human Experience (Човешкият опит) на младата художничка Еле ще бъде открита на 1 юли 2021 г. в Художествена галерия „Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч. Експозицията съдържа фотографии, снимки от личен архив, авторски текстове, скици, арт инсталация и късометражен филм. The Human Experience изследва връзката на човек със самия себе си и околния свят чрез изкуство. Селектираните произведения са групирани в седем основни теми – “Дух”, “Природа”, “Съзнание”, “Тяло”, “Чувства”, “Его” и “Общество”.

Еле (Елеонора Аврамова) е родена в Ловеч през 1994 г. От дете има интерес към изкуствата и се занимава с рисуване, поезия и танц. През 2010 г. печели стипендия за обмен в Щатите и развива интерес към философията. Учи PR и Масови комуникации в Нов български университет, допълвайки образованието си и с две специализации по бизнес развитие и професионални умения, в Babson College и Lehigh University (САЩ).

Интерактивната изложба ще може да бъде видяна от 1 до 31 юли в изложбена зала „Вароша“. Откриването е на 1 юли от 17.30 часа.