“С отговорността, че трябва да направя нещо за Ловеч и за останалите селища в общината, се захванах с тази предизборна кампания и се надявам, че всичко, което съм правила в работата си досега през последните 25 години, ще ми помогне да бъда полезна на хората и да се справя успешно и с тази работа” – . така започна представянето си пред жителите на село Гостиня кандидатът за кмет на общината Радина Банкова. За нея – сега е моментът за се предприеме нов подход за работата на общинската администрация във всички направления, да се отвори общината към хората и да направи всичко възможно за решаването на проблемите им, да се опита да работи в сътрудничество с тях.

Според Радина Банкова, най – важното в кампанията е да се изтъкнат пред гражданите всички онези възможности в развитието на Ловеч, които ще допринесат младите хора и цели семейства да се върнат тук на работа в среда, която им дава възможност за добър живот. “Искам вашата подкрепа, за да се опитаме всички заедно да променим  и спасим загиващото здравеопазване, да отстраним трудностите в образованието и го свържем с изискванията, които ще допринесат за развитието на бизнеса. Справим ли се с това, с другите проблеми ще бъде по – лесно”, категорична е Радина Банкова. Оживи ли се икономиката, върнат ли се млади специалисти в града на работа, развием ли туристическата дейност, можем да се надяваме, че нещата са поправими и след пет години в общината няма да останат само пенсионери, допълни кандидатът за кмет.

          Според жителите на Гостиня твърде висока е цената на питейната вода, която от скоро е увеличена и с малките си пенсии не успяват да покрият всичките си разходи. Имат много идеи за работа в читалището, но от общината не им отпускат никакви средства, дори таксите за използването на залата се отчитат в общината, а не в читалището. Споделиха, че са подготвили  книга за селото, но нямат средства за издаването й и получиха уверението на Радина Банкова и на Минчо Казанджиев, трети в листата на кандидатите за облински съветници от Коалиция “БСП за България”, че ще им бъде оказа помощ. Настояха новият кмет и общинският съвет да се захванат здраво и да спасят болницата, защото за възрастните хора да отиват да се лекуват в други градове е голям проблем – свързано е с пътуване и с повече средства.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“