desibeshkova202151Юлиана Близнакова

Десислава Бешкова – солист на вокална група “Пееща дъга” към Ловчанско читалище “Наука” заслужи трета награда в изключително оспорвана конкуренция на Третия национален конкурс “Път към славата” – София – 2015 г.

В конкурса се представиха 800 участници от цялата страна в четири възрастови категории. Надпреварата в групата на Деси беше изключително трудна, тъй като беше и най-многобройната.

Отличното представяне дава възможност на Десислава Бешкова да представи България на певчески конкурс в Италия. Макар и само на 14 години нашата певица показа, че е истински боец.

Вокалната подготовка на Деси бе в ръцете на музикалните педагози Юлиана Близнакова и Ангелина Младенова. Като неин вокален педагог, не мога да не споделя, че да подготвяме амбицирани, талантливи и трудолюбиви деца като Десислава Бешкова е истинско предизвикателство и удоволствие.

След Кристина Цанкова – също солистка от вокалната група, която донесе награда от певчески конкурс в Рига, Латвия, Десислава Бешкова е втора участничка, която носи награда от конкурс.

3 коментара

  1. Късмет момиче 🙂 Можеш!

  2. Бравооооо на Деси

Comments are closed.