obs2901158Павлин Иванов

Минчо Казанджиев – кмет реформатор, днес пред всички призна, че това е политическо назначение и размаха от трибуната на Общински съвет Ловеч предложението на ДПС!

Днес Минчо Казанджиев – кмет, и абсолютно всички съветници от БСП, без капчица срам, подкрепиха избора на трайно безработната Севдие Кулаалиева за член на борда на директорите на общинското дружество „Общински пазари!

Поредното, меко казано „подлагане“ на социалистите на коалиционният им партньор – Движението за права и свободи, се случи, и съм убеден, че хвърля в шок дори и най-верните привърженици на БСП в Ловеч.

Какво точно стана днес:

Под точка 21 от дневният ред на заседанието на Общински съвет – Ловеч, днес трябваше да бъде разгледана предложената от кмета Минчо Казанджиев кандидатура за член на борда на директорите на „Общински пазари“ да бъде избрана Севдие Кулаалиева.

cvborddirektori2901151CV-то на въпросната госпожа, което може да видите на снимките, е повече от красноречиво.

От 23 април 2013 до ден днешен, гражданката Севдие Кулаалиева е безработна!

От 2009 до 2012 тя е работила като „Отчетник начисляване трудово възнаграждение“ в „Ловеч автотранспорт“.

От 2007 до 2008 година, Кулаалиева е заемала „поста“ снабдител-доставчик, продавач-консултант във фирма ЕТ „Мехмед Кулаалиев“ – с. Ломец, община Троян

„Творческата“ кариера на Севдие преди това е свързана с работа като куриер в „Дева“ ЕООД за периода 2004-2007 година.

През 2004 г., кандидатката за директорският борд е работила като продавач-консултант в „Булмаркет Ловеч“, търговия с петролни продукти.

През периода 1998-2000 г. Кулаалиева е била барман в ЕТ „Кара“ с. Малиново

 

Образователният ценз на Кулаалиева се ограничава до бакалавър по „Социално и застрахователно дело“ от СА „Димитър Ценов“ – Свищов.

Майчин език – български, общителна, контактна, работеща много добре в екип. Това е оценката, която Кулаалиева дава за себе си. Има и компютърна грамотност, каквото и да означава това.

 

cvborddirektori2901152Кметът Казанджиев заяви пред съветниците, че не вижда разлика между Кулаалиева и другият номиниран за борда на директорите – Иван Арабаджиев!

На въпрос от страна на д-р Георги Митев, какви са мотивите на Казанджиев, и че ако те са политически, поне би го разбрал, в духа на пълна откровеност ловешкият кмет потвърди, че предложението за избирането на Кулаалиева е политическо и показа на всички предложението на ДПС, което той защитава и подкрепя!

За радост, гласовете на съветниците на ДПС, БСП и Недялко Недялков не бяха достатъчни, и въпросната госпожа, трайно безработна по CV, не беше избрана в борда на директорите.

Много съжалявам и ви се извинявам, уважаеми читатели, че смесвам по един недопустим начин новина с коментар, но това, което се случи днес, дава отговор на всички ваши въпроси – защо Ловеч е застрелян град, в който всичко вече е разрушено.

А другият въпрос – защо децата ви са далеко от вас и ги виждате само по Скайп (включително и децата на членовете на БСП – Ловеч), може да зададете на посочените по-долу хора, ваши съветници.

Ако не можете да си намерите работа в Ловеч, въпреки образованието си, знанията и уменията, които притежавате, защото се назначават масово хора тип „Севдие Кулаалиева“, сърдете се на:

Минчо Казанджиев – кмет на община Ловеч за трети мандат – 12 години! БСП

Анатолий Георгиев Иванов БСП

Ахмед Мехмедов Чаушев ДПС

Валентина Янкова Митева БСП

Валерия Трифонова Генова – Маркова БСП

Велислав Светославов Симеонов БСП

Венцислав Младенов Хаджиев БСП

Владимир Стоянов Кочев БСП

Доротея Миленова Цанкова БСП

Емилия Петкова Ненчева БСП

Красимира Христова Бочева БСП

Николай Георгиев Недялков

Пламен Цветанов Линков БСП

Страцимир Веселинов Петков БСП

Тони Михайлов Паричев БСП

Фатме Юсеинова Моллова ДПС

Цоло Гачев Христов БСП

 

 

12 коментара

  1. Много уважаеми г-н Иванов, безспорна е истината ( а и той самия вчера я призна публично) , че кмета Казанджиев използва бордовете на общинските фирми за политически назначения и реваншизъм, но за това основна отговорност носят общинските съветници. Защо ли? Защото докато общинските съветници не променят НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВАТА НА СОБСТВЕНИК ОТ ОБЩИНА ЛОВЕЧ ВЪРХУ ОБЩИНСКАТА ЧАСТ ОТ КАПИТАЛА НА ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА и не разпишат ясни и точни правила с които да няма абсолютно никаква възможност кмета да използва бордовете на общинските фирми за политически назначения и реваншизъм, това ще се случва и то ще е законосъобразно. За такива случаи народа е казал: Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.” И докато „нашите” общински съветници от ПП”ГЕРБ” ходят на заседания на съвета, като на 3D-филми, не желаят и предлагат промяна на лошите практики на съвета, то няма кой да реши и да направи нещо добро, за да живеят, работят и остават хората в Ловеч.

  2. Нищо учудващо. Ще си го изберем на следващ мандат наш Мин ЧУ. С гласовете на бабички и цигани! А тук ще си дращим. И кервана ще си върви….

  3. Дали ако беше Севда Калоянова така щяхте да я коментирате. Не нямаше защото в този град само ,ако имаш вуйчо владика , можеш да си добре.

    1. Ако беше Севда “коядае” и беше със същата професионална биография, пак това щеше да е релацията на всички нас! Друг въпрос е слугинажа на Минчо и компания към ДПС, които му спечелиха последния (надявам се да е наистина последен) мандат!

  4. Mama vi mrusna!!! Hodete si har4ete parite,otkradnahti ot naroda, po nqkakvi kurorti v 4ujbina i ostavete krasiviq ni grad namira ! Ne zaslujavate dori da vi zapliuqt v licata ! I BSP i DPS sa pulni bokuci

  5. Бъдете и на изборите толкова активни,както и в интернет пространството!

Comments are closed.