oic_lovechОбластен информационен център – Ловеч стартира поредица от тематични информационни срещи „Дни на отворените врати“, част от националната инициатива „Успешни ЗАЕДНО“, провеждана вече повече от месец на територията на цялата страна от Мрежата от 28 информационни центрове.

Първото събитие ОИЦ-Ловеч ще проведе на 21 април 2016 г., от 10.30 ч., в залата на Общински съвет Ловеч. Целта на информационната среща е популяризиране сред бизнеса на възможностите по оперативните програми 2014-2020 г., финансовите инструменти и мерките за опростяване на достъпа до програмите на ЕС за подпомагане на МСП. Ще бъдат представени опитът по проекти с европейско финансиране, актуална информация за отворени и предстоящи процедури през 2016 г., както и работа с финансови инструменти.

За участие в срещата са поканени  представители на производствени предприятия и местни фирми от стопанския сектор, организации на бизнеса в региона, експерти от финансови институции и общинска администрация от общините Ловеч и Летница.