Павлин Иванов

Вчера в профилът си във Фейсбук депутатът Димитър Горов от „БСП лява България“ сподели ключово свое мнение по екзистенциални въпроси свързани с морала и ценностите. Тъй като уважаваният народен представител споменава „Ловеч днес“ в своя коментар по повод сложеният преди време банер на сайта с текст„Ловеч НЕ Е Лафка“, публикувам в цялост написаното от Димитър Горов, както и моят отговор публикуван в социалната мрежа:

gorov2905143Димитър Горов:

„Рекламата на “Лафка” в “Капитал” доказва, че тези хора са способни на всичко за пари и власт. Няма друга кауза освен парите. Затова до вчера Борисов беше “мафиот” и “бандит”, а днес се прегръщат с него в едно правителство. Затова до вчера “Лафка” беше символ на злото, а днес получават пари от “Лафка” и ги популяризират. Търгаши!

Толкоз по въпроса за морала и ценностите на този арогантен олигархичен кръг и неговите марионетни медии, НПО-та, “интелектуалци” и “реформатори.

Тази мафия е истинското проклятие за България!

И на края много ми е интересно, дали в Ловешкия сайт “Ловеч днес” пак ще сложат “Лафка” като нещо което е синоним на корупцията и олигархията?“

 

pavlinivanov409141Павлин Иванов:

„Поради непреходността на поста на народният представител от “БСП лява България”, уважаваният Димитър Ангелов Горов и замесването на името на “Ловеч днес”, съм длъжен да заявя:

Уважаеми г-н Горов, като народен представител, включително и мой, оценявам, че откроявате “Ловеч днес” сред другите регионални медии!

“Лафка” и моделът КОЙ станаха символ на свързаността и арогантността, единствено и благодарение на факта, че БСП широко отвориха вратите на властта за ДПС. По време на вашето управление, за представител на държавата, т.е. на вашето управление, за зам. областен управител беше назначен член на ДПС, който обществото по същество олицетворява с модела КОЙ.

Отново по време на вашето управление беше назначен за шеф на ловешкото ВиК ваш близък, с изцяло липсващи компетенции като образование и професионални дадености в сферата на управление на водите и екологията. Това също е символ на модела КОЙ.

Оставям изцяло на вашата съвест всичко останало случило се в периода на участието ви във властта на местно и национално ниво, а то никак, ама никак не е малко. Относно каква позиция ще заеме “Ловеч днес”, ако има запитване за реклама на “Лафка” или Бар “Синя стрида”, бъдете сигурен, ще разберете, когато това се случи. И ако позволите съвет от икономист към икономист – нека не бъркаме търговските взаимоотношения между фирми със политическият натиск за прокарване на решения в полза на определена фирма било то в някой Общински съвет или Народното събрание.

Забравих да добавя нещо много важно, г-н Горов. Надявам се да ми помогнете – КОЙ кмет, от коя партия, близо 2 (с думи-ДВЕ) години след изтичането на договорите на будките в Ловеч, не обявява нов търг за отдаването им под наем? Може би тази партия и този кмет очакват “инвестиционното” намерение на КОЙ?

Павлин Иванов

“Ловеч днес”

7 коментара

  1. Горов президент! хлъц Громи задкулисието! хлъц, хлъц И олигархията. хлъъъц. Да живей! хлъц

  2. Поодухан от свеж гербаджииски вятър,автора е хванал мозъчен ревматизъм,който може да доведе до тежки финансови последствия.Аланкоолу,преориентирай се,вятъра духа от друга посока – Лафка е обща далавера между Пеевски и Прокопиев,махай тия надписи Ловеч не е лафка,ще ти резнат парите.

  3. Горов разсъждава за морал – безценно! 🙂

  4. Кое от написаното от Горов не е вярно ? Лавка има във всички градове с кметове от ГЕРБ – виждал съм го с очите си .

  5. Горов е прав – връзката между Иво Прокопиев,спонсор на ” протестите ” и Пеевски е публична тайна.Както е публична тайна и шушукането,заснето от репортерите между Пеевски и сегашния финансов министър Влади Горанов от ГЕРБ.Това е модела КОЙ – то е ясно на всички,освен на автора,чиято статия може да се определи като СОЧНО ФЕЛАЦИО НА СТАТУКВОТО

  6. “Голяма част от читателите на „Капитал“ днес подминаха рекламата на LAFKA.
    Когато я видят и утре, ще подминат “Капитал”.

    Това е толкоз просто и логично. А кога ще узреем и ние като тях, за да не избираме за народни представители осъдени нарушители на законите?

  7. Е Пачо, истината боли…. и люти на Д-то ти 🙂

Comments are closed.