policebeleznici1809141Мъже на 39 и 28 години са задържани вчера в РУ МВР-Ловеч след като при извършена проверка на тях и на домовете им са открити наркотични вещества. В къщата на 39-годишния ловчалия полицията е открила и иззела бяло прахообразно вещество, с бруто тегло 46,68 грама, което при тестване с полеви тест реагира на наркотично вещество метаамфетамин. Намерени и иззети от различни стаи на жилището са бутилки и други съдове с вещества необходими за производството на наркотици, както и ръкавици напоени с червено – кафеникава течност.

В друг частен дом в гр.Ловеч, полицаите са открили метаамфетамин в хартиено пакетче с бруто тегло 05.00 грама, а при извършен личен обиск, в дрехите на обитателя на имота – 28 годишен местен жител, са открити още 10.00 грама от същия наркотик.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа и срещу тях са образувани досъдебни производства.

3 коментара

  1. Gluposti sa tova. Stiga we, si4kite ste narkomani, samo 4e si slagate maskite v obshtestvoto det se vika ne mojete da se izkrivite kato horata……. tva jivot li e, ne stiga 4e ni ograbvat ejednevno ami iskat i drogata da ni sprat…… E, za kvo da jiveem sq?>? ))))))))

  2. И това ако е новина. Ами то се знае отдавна, че има такива т.нар. “лаборатории”. Ама защо точно сега… се откриват….

  3. Tam im e dobre!Takiva grajdani neni trqbvat netrqbva da ima svoboda za takiva zatvor do jivot nikakva svoboda ima oshte ami jalkoto e che e podkupen grad i sa lakomi za pari

Comments are closed.