flag2502151Павлин Иванов

Не знам дори как да започна! Извършеното от кмета-реформатор Минчо Казанджиев за пореден път, брутално прескочи границите на търпимостта, разума, морала, но най-важното, волята на най-важният орган на местно самоуправление – Общински съвет Ловеч!

Утре, в проекто-дневният ред на петдесет и третото заседание на Общински съвет-Ловеч, под точки 6 и 7, ще бъде предложено за гласуване намерението на ловешкият кмет да поиска два заема от фонд „ФЛАГ“ с общ размер 1 042 723 лева.

Без одобрението на Общински съвет, кмета няма право да иска заем, но ..

В сайта на фонд „ФЛАГ“, видно и от снимката, още на 12 февруари 2015 г., ловешкия самодържец е внесъл искане за отпускане на двата заема!

Две седмици преди гласуването, седмица преди дори обсъждането в комисиите на съвета, Минчо Казанджиев – недосегаемия, без ничия санкция и одобрение е решил самоволно да иска заем!

 

Уважаеми общински съветници,

За пореден път кмета Казанджиев брутално принизява, а вече убедено мога да кажа – унищожи авторитета на Общински съвет Ловеч, авторитета ви на наши избранници.

Този човек за пореден път доказва, че за него правилата, сроковете, законовият ред, нямат никаква стойност!

Ако утре не защитите законността, бруталното пренебрегване и незачитане на вашият глас, прави работата ви в точно този Общински съвет напълно непотребна.

Утре ще гласувате нещо, което само ще легитимира наглостта и безочието!

Утре също ще гласувате за безработната барманка, която искат да направят член на борда на директорите на общинска фирма.

Утре, ще стане ясно кой на кого служи и срещу какво, с всички последствия от вашето лично решение какво и как ще гласувате!

Дано се намерят честни и почтени хора сред вас, които ще имат смелостта да защитят по безапелационен начин най-ценното нещо, което имаме – правото да се самоуправляваме!

А ако не защити точно това ни право, просто нямате място в тази зала!

 

Ето и точният текст от сайта на фонд „Флаг“. Само едно уточнение. От 1.01.2015 г. фонда въвежда такса за обработка на внесените документи, която е в размер на 1800 лева, което очевидно вече е платена!

А какво ще стане ако искането не бъде одобрено, кой ще връща пари? КОЙ?

 

На 12 февруари 2015 г. община Ловеч подаде две искания за кредит в общ размер от 1 042 723 лева.

На 12 февруари 2015 г. община Ловеч подаде две искания за кредит в общ размер от 1 042 723 лева от фонд ФЛАГ. Целта на искани кредити е осигуряване на ресурс за съфинансиране по проект – „Подкрепа за развитие на туристически атракции в община Ловеч“ и проект – „Зелена, достъпна и привлекателна градска среда в Ловеч“, финансирани в рамките на Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013 г.“

Община Ловеч има богат опит в реализирането на проекти с инфраструктурна насоченост, осъществени чрез финансовата подкрепа на програма ФАР, ИСПА, проект „Красива България”, както и одобрени проекти по Оперативна програма „Регионално развитие”, Оперативна програма „Околна среда”, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Общината ползва кредити от ФЛАГ за подпомагане изпълнението на проекти, финансирани от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.” и Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г.” „

1 коментар

  1. МинЧо, а върви си вече, че аман от глупостите ти!
    ГЕРБ съветниците пак ли ще си трайкат ????

Comments are closed.