Оттегляне на Пеевски - ЛовечПредставям ви полученото от пресцентъра на ПП Атака изявление по отношение на публикуваната в “Ловеч днес” декларация от името на Общински сбор на ПП Атака Троян:

Във връзка с разпространената от Илиян Пеевски декларация, представящ се за част от структурата на партията в Ловеч и Троян, АТАКА категорично заявява, че от 1.04.2013 г. въпросният не представлява никой друг освен себе си и собствените си амбиции. Той не изпълнява функциите нито на областен координатор за Ловеч, нито изпълнява длъжността председател на Общинския сбор на АТАКА в Троян.

Завяваме, че г-н Пеевски не бе включен в предизборната листа на АТАКА в региона, тъй като не притежава необходимите качества.

Неговите твърдения по отношение на партията и ръководството й, са израз на личната му неудовлетвореност и емоционално състояние. Реакцията на Илиян Пеевски срещу партия АТАКА е следствие на упражнено политическо влияние от страна на ГЕРБ.

 

Оттегляне на Пеевски - Троян

1 коментар

  1. Ама в пресно подписания документ “оттегляне на назначение” се говори за общинско, а не за областно ръководство. И в Атака назначават ли се или се избират общинските ръководители? Доста корпоративен подход…

Comments are closed.