plochkiremont22041511Павлин Иванов

Добрата новина дойде за ремонта на изпочупените плочки в централната градска част дойде с надежда за така дългоочакваното връщане към нормалността. Лошата новина е, че цялата история е поредният нискостеблен ПиАр на кмета Казанджиев и сътрудниците му. За съжаление!

Убеден съм, че всички се зарадвахме от майсторите щъкащи по пешеходната зона в Ловеч и ремонтиращи участъци от нашия център. Виждаше се краят на чупенето на токчета, „неволното“ пропадане на плочките, особено в дъждовно време, по-удобното трасе за и без това малкото майки с колички. Изобщо, бъдещето започна да порозовява, което на фона на трагичните „иновации“ на кметският екип си е лъч надежда!

За съжаление, видимо и днес, всичко ще отиде на вятъра!

plochkiremont2204152И днес, редом до майсторите от ловешките строителни фирми, които благотворително работят без възнаграждение, през целият ден си пъплят и продължават да рушат настилката тежките инкасо автомобили. В интерес на истината, засега тежките коли продължават да дочупват и без това поломените участъци, грижливо заобикаляйки оградените зони на ремонта. Засега!

Лично аз нямам логично обяснение, защо след като се хвърлят толкова пари и трудът на строителите, многотонните камиончета продължават да минават сред майки и деца, сред млади и стари, по иначе забранената за движение „пешеходна зона“.

Каква е идеята на ремонта, след като причината за трагичното състояние на пешеходната зона продължава да съществува?

plochkiremont2204158Ясно е, че идват избори и ще има изхвърляния и напълни за четвърти мандат. Ясно е също, че в края на краищата и най-после Казанджиев трябва да направи поне нещо минимално за жителите на града, ако иска да има поне мъничък шанс в битката за кметското кресло. Всичко това е логично и разбираемо.

Това, което остава като голяма питанка е – Кога някой ще светне Казанджиев, че преди да хвърля обществени пари за нещо, все пак, трябва някой (по възможност и според капацитета на умствения си багаж) да помисли какво и защо се прави.

И накрая:

За чии … кеф се ремонтират плочките по пешеходната зона в Ловеч, след като ще бъдат изпочупени още утре?

Благодаря на г-н Калев от СКОРС, че веднага провери разрешителните на инкасо автомобилите. Оказа се, че ИМАТ разрешение да … чупят! Законно!

42 коментара

  1. Важно е вятър да вее – направо ураган да се вдига… първо запълвахме дупки с дупки, сега сменяме счупените плочки със счупени плочки… реформи да искаш 🙂

  2. Важно е вятър да вее – направо ураган да се вдига… първо запълвахме дупки с дупки, сега сменяме счупените плочки със счупени плочки… реформи да искаш 🙂

  3. Ако Мин Чо разкара от общинския бюджет разни безделници-общинари и пи ари, то ще се освободи ресурс да направят доста по-качествен ремонт. Сега храним армия от дупелизци и ходим по живи плочки.
    Всичко е сбъркано – звеното за охрана няма охранители, но пък има доволно шефове-говнопроизводители и като бройки, и на кило. Болницата няма пари, ако общината даде някой лев, то плаща двойно повече на кокошката да окряка събитието. Работа за млади специалисти няма, но за всеки верен партиен другар-пенсионер (най-често със зелени чорапки) ще се намери службица с нулеви задължения и дебела заплатка към мах пенсия.

  4. Да и всеки ден минават автомобили – инкасио и камиончето за боклук, а друг е въпроса, че голяма част от тези плочки още са като мини след дъжд.

  5. вместо да ремонтират плочките нека асфалтират улица Отец Паисий че е дупка до дупка и хората си изпотрошиха колите

  6. вместо да ремонтират плочките нека асфалтират улица Отец Паисий че е дупка до дупка и хората си изпотрошиха колите

  7. Това е ремонтна дейност по центъра на Ловеч според кмета. Пълно посмешище стана града, такава мизерия няма никъде! Подигравка с хората.

  8. Това е ремонтна дейност по центъра на Ловеч според кмета. Пълно посмешище стана града, такава мизерия няма никъде! Подигравка с хората.

    1. еми как изобщо не им личи, че са били счупени мрамор са направо

    2. Без да питам споделих снимката ти, предизвика небивал интерес сред познавачите на абстрактното изкуство. Граничещо с неприкрито възхищение към геният на твореца разбира се 🙂

  9. Аз не можах да разбера само какво общо има кмета с цялата тази работа ми да спечелен е конкурс прави се мегдана ко толкова лаете ако не го направи МИ ЩО НЕ СЕ ПРАВИ на някой може ли да се угоди ко ви е виновен кмета от цялата тази работа ми да земе мистриятя ли или стоп палка и да спира разни инкаса дайте предложение РАЗБИРАЧИТЕ НА ГРАД ЛОВЕЧ дето съм сигурен че за този град и един пирон не сте заболи

  10. Аз не можах да разбера само какво общо има кмета с цялата тази работа ми да спечелен е конкурс прави се мегдана ко толкова лаете ако не го направи МИ ЩО НЕ СЕ ПРАВИ на някой може ли да се угоди ко ви е виновен кмета от цялата тази работа ми да земе мистриятя ли или стоп палка и да спира разни инкаса дайте предложение РАЗБИРАЧИТЕ НА ГРАД ЛОВЕЧ дето съм сигурен че за този град и един пирон не сте заболи

    1. Ами ако искаш аз да съм виновен, а? Кой управлява града ни вече 12 години? МинЧо заедно още 33-ма нагушени в ОбС и цяла тумба роднини и приятели назначени на общински службици. Ако се обръщаше внимание на жителите на общината, а не се гледаха само и единствено личните изгоди и желания на вече споменатите от мен хора, всичко щеше да бъде доста по-различно. Общината се управлява БЕОБРАЗНО!!! Това мога да го кажа в лицето на всичките тези хрантутници, мога и идеи за промяна да дам, не само аз, а много хора могат да го направят. Няма кой да ни изслуша обаче….

Comments are closed.