ulicidajd1007146Павлин Иванов

Обилният дъжд в Ловеч продължава. Към момента, по информация на читатели положението е доста сериозно. Много от улиците са се превърнали в реки, квартал „Дикисана“ и 5 села са без ток, в квартал „Вароша“ има изпочупени маси, тенти, чадъри. В целият има паднали клони.

По улица „Ал. Стамболийски“ има счупени прозорци следствие на хвръкнал елемент от покрив на съседна къща.

Пред ОББ в момента има автомобили на Пожарната, които се опитват да отводнят и да помогнат на закъсалите автомобили.

 

 

 

10 коментара

  1. Miliqt mi Lovech :(((

  2. то ако чакаме все някой да ни почисти и изтрие насраните задници така ще е

  3. Не чакам други, сам почиствам шахтите около дома ми. И тази вечер, след бурята, излязох и ги отпуших, бяха се задръстили. Сега поемат нормално водата от поредния дъжд.

    1. Боже, та то имало и нормални и мислещи хора…адмирации! Шахтите няма как да не се запушат! Най-малкото нападалата листна маса и клони са достатъчни за запушването им! В комбинация с боклуците ( които не е задължително да са хвърлени от нас, а се помитат от пороя, както днес редица кофи за боклук бяха съборени от водата), резултата е ясен…добре, че има мислещи и съвестни хора, които да не мрънкат денонощно и да чакат някой друг да дойде и да се намокри и изцапа, а вършат всичко това сами… Към момента за случакта не може да се вини никой, това си е природно бедствие. Екипите на ЧЕЗ и Пожарната работят на своя максимум и правят всичко, което може да се направи!

  4. Я обади колко запушени шахти имаше? Ама няма кой да се сети да ги почисти преди бурята. То и за какво ли да се сеща след като приоритета на управниците е изпълнението на партийните им поръчения и обслужването на другарите.

  5. Вместо туристическо влакче да вземе да купи туристически лодко. Ще е като във Внеция и туристите ще могат да се насладят и на водната сцена от близо освен ако не е заминала към Летница.

  6. Мх,не отваря…

Comments are closed.