На специална церемония в Ловеч бе обявена ежегодната персонална награда за признание за професионален принос на лекар или зъболекар, практикуващ в общината. Носител на барелеф „Св. Иван Рилски“ за 2018 г. е д-р Кирил Илиев Иванов. Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на избрания от професионалната общност наградата и цветя.
Наградени с грамота и картина са и д-р Мери Атанас Газемба – Шошкова, съдебен лекар в МБАЛ „Д-р П. Стоянов“ – Ловеч, и д-р Грета Тодорова Райковска, лекар по дентална медицина.
И тримата наградени благодариха с топли думи на своите колеги, сътрудници и пациенти за избора.
В словото си кметът Корнелия Маринова припомни, че към лекарите се обръщаме обикновено, когато имаме проблем. И допълни:
„А когато нямаме проблем, често ви забравяме – да си го признаем. За мен е чест, че днес мога да отлича тези три имена на заслужили лекари. В навечерието на 1 ноември гледам на цялото лекарско съсловие като на будители и изразявам нашето всеобщо благодаря.“
В събитието взеха участие заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов, д- р Румяна Нановска, носител на наградата за 2017 г., директорът на Здравната каса д-р Антонио Маринов и други .
В програмата по време на коктейла в Ловчанско читалище „Наука 1870“ звучаха изпълнения на класическа музика на дуото Хомяков – Калев.

31 коментара

  1. Най добрия лекар ! Заслужава си наградата.Жив и здрав да сте докторе!

  2. Поздравления, любимия ни лекар! Заслужена награда! Прекрасен, много начетен , интелигентен и винаги добронамерен и отзивчив!

  3. Заслужена награда Д-р Иванов!Вие сте най-добрият човек ,когото
    познавам!

  4. Честито д-р Иванов,заслужена награда и необходимост за нашият малък град да има и други лекари ,като него!

  5. Поздравления на Д-р Райковска! Истински професионалист!

  6. Д-р Райковска – заслужено признание! Поздравления!

  7. Поздравления! Д-р Иванов го заслужава.Голям професионалист,внимателен и отзивчив Благодарим,че има все още в Ловеч такива лекари като него!

  8. Чест и пичитания това е най добрия лекар в Ловеч.

  9. Поздравления за д-р Иванов. Голям професионалист, отзивчив и много добър човек!

  10. Браво. Страхотен пост. Честито Др Иванов. Заслужено признание.

  11. Поздрави и на тримата прекрасни лекари и обичани приятели! Напълно заслужено признание! Благодарим ви, че ви имаме! Бъдете здрави!

  12. Заслужено признание!
    Администрации за д-р Иванов!

Comments are closed.