mladejkidomlovech206151Павлин Иванов

Кметът Казанджиев и „иновативният“ му екип искат да “преобразят” символът на Ловеч – Покритият мост, по някакъв си техен начин – мълчите си! Разбирам, не ви касае.

За лоша обществена поръчка ни глобяват 800 000 лева – мълчите си! Разбирам, мислите си, че парите ги плаща арменския поп.

Казанджиев и неговата, вече заместничка, Пенка Николова купуват „атракционно влакче“ за над 300 000 лева и няма как да го регистрират – мълчите си! Разбирам, имате толкова други проблеми, че сега заради някакви 300 000 лева, няма да се ядосвате я!

Минчо Казанджиев поставя ОТплаваща сцена за 600 000 лева в река Осъм и при всеки порой сцената къса синджира – мълчите си! Разбирам, то това пари ли са в днешно време!

Прави се една детска площадка „само“ за 80 000 лева – мълчите си! Разбирам, щом е за децата и 1 милион да струват 2-те люлки и пързалката, можеее!

Градът е обезлюден, вашите деца, които вече не са тук ви гледат единствено през Скайп и по Фейса – мълчите си! Разбирам, не искате да живеят вашият живот в Ловеч и по-добре да са далеко от тук, защото тук винаги ще си бъде все така!

Виждате, че нещата в Ловеч всеки ден стават все по-зле, краде се, лъже се .. – мълчите си! Разбирам, какво ли пък зависи от вас, кви сте вие, че да имате мнение.

 

Гонят децата ви от единствено място в Ловеч, което се нарича ДОМ – Младежкият дом! Стотици деца от фолклорните и танцовите формации, от курсовете по пиано, китара … ще бъдат наритани в Казармата?!?!

Мълчите си!

Е, не ви разбирам!

Стига търсихте някой друг да свърши вашата работа!

Поне заради вашите деца, не позволявайте на Минчо и кликата му да ви мачкат! Вземете се в ръце, направете нещо за Бога!

За децата ви става въпрос ..

7 коментара

  1. не си мълчим! ПЕТИЦИЯ, за запазване ПОКРИТ МОСТ национален символ на България! Емблемата на Ловеч построен от Уста Кольо Фичето.Срещу брутално посегателството на кмета Казанджиев/3 мандат, бсп/ и обръчите от фирми и архитекти, с цел усвояване на пари от общината, заедно с държавната мафия. Моля подпишете, разпространете, само от харесване полза няма, благодаря! http://www.peticiq.com/pokritmost

  2. Браво на РИО-Ловеч и г-н Еленко Начев, тази година публикуваха статистика за резултатите в областта от НВО след 7-ми клас. За интересуващите се:

    https://www.rio-lovech.com/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-vii-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81

  3. Родителите отдавна са изтървали коня, но докато се усетят че те сами трябва да спрат каруцата децата в нея вече са далеч… а като се замислиш, че си могъл да вържеш коня и да си спестиш куп главоболия,притеснения и рискове и да не разчиташ друг да обуздае препускащото животно

  4. за това наесен на тази клика не бива да се позволява повече да управлява града, да се спаси малкото поне което е останало, затова хора мислете като гласувате

  5. Ти пък сяяя… Кото стани…

Comments are closed.