На 11 май около 21.05ч. на площад «Тодор Кирков» в гр.Ловеч, 47 годишен мъж при управление на велосипед е блъснал момиченце на 3,5 години. При тестване с дрегер е установено, че велосипедистът е с 2,38 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч, а детето е прегледано в болница и освободено с охлузни рани.

На 11.05.2018г. около 17.30ч. на пътя Ловеч – с.Лисец, 16-годишен младеж при управление с несъобразена скорост на мотопед «Ямаха» без регистрационна табела  настига и блъска  движещия се пред него 50-годишен велосипедист. Мъжът е прегледан от екип на ЦСМП-Ловеч и е освободен. Пробата за алкохол на младежът е отрицателна.

 На 11 май около 19.50ч в гр.Ловеч-кв.Продимчец, 21-годишна жена  при управление на велосипед  в района на кръстовище не пропуска движещия се отдясно  лек автомобил «Тойота» и се блъска в заден ляв калник. В резултат на инцидента жената е с охлузни рани по краката. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

В РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от гр.Тетевен , който на 11 май около 23.30ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,54 промила.

В РУ Тетевен е образувано бързо производство след като на 12 май за полицейска проверка е спрян мотопед «Ямаха» без регистрационна табела и управляван от 15-годишно, неправоспособно момче от града.

В РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 49-годишен мъж от с.Градежница, който на 13 май е установен да управлява лек автомобил с 1,67 промила алкохол в издишания въздух, като нарушението е извършено в едногодишен срок от наказването му по административен ред за шофиране без свидетелство за правоспособност, а превозното средство е с прекратена регистрация от февруари 2018 год.

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържана 35-годишна жена от града, която на 13 май около 22.30 часа е установена да управлява лек автомобил по ул. «Търговска» в Ловеч след употреба на амфетамин. По случая е образувано бързо производство

Сподели с:


Вашият коментар


Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.