Глория Данчева, кандидат за народен представител от листата на „Възраждане“ гласува днес в град Ловеч. Като общински съветник от групата на „Възраждане“ в гр. Априлци тя е силно ангажирана сПрочети повече:

Павлин Иванов И днес гласувах за сигурност и стабилност. Гласувах за това да не губим повече време, а да продължим градежа на страната ни. Това каза Николай Нанков, водач наПрочети повече:

На 26 ноември ще се проведе обществено обсъждане на проект на план-сметката за необходимите разходи за 2025 г. за осъществяване на дейностите по събиране и транспортиране на битови отпадъци доПрочети повече:

Ученици от три училища от община Ловеч се включват в програмата „Седмица на будителите“ с горските педагози, организирана от Северозападното държавно предприятие – Враца, съобщи директорът на Държавното горско стопанствоПрочети повече:

Денят е 25 октомври, а залата на ОС на БЧК-Ловеч бе изпълнена с деца, родители, партньори и приятели. Прекрасния екип на НЧ“Изкуство 2022“ и тяхната театрална работилница „Арлекин“ представиха постановкатаПрочети повече: