Независимата общинска съветничка Красимира Дренчева и съпругът ѝ Николай Дренчев са хванати да унищожават рекламен винил на „Възраждане“ в центъра на град Ловеч. Дренчева и Дренчев са задържани от полициятаПрочети повече:

Церемония по тържествено връчване знамето на Двадесет и първи ученически гвардейски отряд към Професионална гимназия по селско стопанство „Сергей Румянцев“ (ПГСС) се състоя в град Луковит. Събитието се провежда подПрочети повече:

Инициативата „Млад кмет за един ден“ ще се реализира в Община Ловеч на 30 октомври. Ангажимент за това пое кметът Страцимир Петков по време на първата си работна закуска сПрочети повече:

„Възраждане“ днес изпрати писмо до БТВ, с което отказва участието си в  предаването „Тази сутрин“. Позицията на „Възраждане“ не беше прочетена в ефира на БТВ, но е публикувана  в информационнитеПрочети повече:

С тържествена церемония в Ловеч бе открито Консулство на Черна гора. В юрисдикцията му са областите Ловеч, Плевен, Враца, Видин и Монтана, а почетен консул е Петър Самаров. На официалнотоПрочети повече: