Павлин Иванов Почти преди всеки избори обяснявам подробно, каква е ролята на медиите в предизборните кампании, как се случва всичко, какви са законовите изисквания. Информация, която би трябвало да нямаПрочети повече:

Ивелин Първанов, водач на „Възраждане“ за област Ловеч, счита, че преодоляването на  демографската криза в страната изисква усилията на националните и местните органи на управление, за да бъде осигурено устойчивотоПрочети повече:

На 22 октомври в салона на Община Тетевен се проведе  среща във връзка с изпълнение на дейностите по отношение прилагането на Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане иПрочети повече:

На 22 октомври около 21.30 часа в хода на специализирана операция, служители на РУ Троян са извършили проверка на имот в с. Дебнево. На място в къщата са установени петимаПрочети повече:

Във връзка с представен проект по дейност 11.1.3. „Майсторски класове” от Модул 1 на НП „Квалификация на педагогическите специалисти” 2024 г., Регионално управление на образованието – Ловеч е определен заПрочети повече: