През второто тримесечие на 2024 г. общият брой на заетите лица в област Ловеч е 43.4 хил., от които 22.4 хил. са мъже, а 21.0 хил. са жени. В сравнениеПрочети повече:

Предложения за проекти, които да бъдат финансирани по плана за младежки дейности за 2025 г. събира Община Ловеч от организации, сдружения и институции, работещи с младежи. Те касаят събития иПрочети повече:

На 18 октомври около 19 часа, на улица „Сан Стефано“в Луковит са се ударили два лек автомобила. Веднага след произшествието, 75-годишен местен жител – водач на един от автомобилите, еПрочети повече:

Информация за пътнотранспортната обстановка в областта за изминалата седмица В седмицата от 14 до 21 октомври на територията на област Ловеч са възникнали 16 пътнотранспортни произшествия, от които 7 тежкиПрочети повече:

В съботния ден на 19-ти октомври екипа на БЧК-Ловеч, „Доброволен екип за реакция при бедствия, аварии и катастрофи“ и приятелите ни от НЧ“ Изкуство-2022“ участваха в работилницата за осъзнатост, която обединяваПрочети повече: