Дори и да не сте почитатели на нишовите стилове в рока, или пък на Ниш – заповядайте в петъчния 22 ноември в любимия Бар Крафт, защото нишите са само наПрочети повече:

Във връзка с предстоящи промени в общинските наредби за реда на придобиване, притежаване и отглеждане на кучета и за овладяване популацията на безстопанствените кучета Община Ловеч приканва всички заинтересовани организацииПрочети повече:

Клуб по спортни танци „Прима Денс“ и Българска федерация по спортни танци организират „Troyan Dance Festival“. Събитието ще се състои на 02.11.2024 г. в гр. Троян, спортна зала „Чавдар“. Събитието щеПрочети повече:

Вчера в Луковит бе открит петият национален събор „Млечният път на България през вековете“, изложение на производители на млечни продукти. Основен организатор е Сдружение „Български традиционни млечни продукти“, в партньорствоПрочети повече:

На 17.10.2024 г. в Националния дворец на децата – гр. София се състоя официалната церемония за откриване на изложбата на победителите и отличените творби в конкурс за детска рисунка наПрочети повече: