Даниела Балабанова, БТА С изпълнение на емблематичната песен „Клетва“, станала неофициален химн на Профилираната езикова гимназия „Екзарх Йосиф Първи“ в Ловеч, ученици и учители отдадоха почит към певеца, музикант иПрочети повече:

Павлин Иванов Тихо, без никакъв шум, настоящият кмет Петков продължи традицията на своите предшественици и даде Регионалното депо за отпадъци на външна фирма. Новият период, в които Община Ловеч сеПрочети повече:

Община Ловеч срещу 30 000 лв. търси изпълнител на услуга по провеждане на Информационна кампания за повишаване осведомеността на населението за устойчиво управление на отпадъците. Това се разбира от РегистъраПрочети повече:

За по-малко от седмица след ограничаване на движението на алеята пред СУ „Тодор Кирков“ в ж.к. „Червен бряг“ поставената антипаркинг скоба вече е счупена. Забранителните знаци не се спазват иПрочети повече:

На 14 октомври около 09.30 ч. в Ловеч, на кръстовището между ул.“Др. Съйко Съев“ и ул. „Стефан Ватев“, 86-годишен при управление на лек автомобил в посока изхода за град СофияПрочети повече: