Областният управител Дора Стоянова бе днес, 14 октомври – Петковден, в Троян по повод празника на града. Тя участва в церемонията по издигане на знамето на града. Преди това СтояноваПрочети повече:

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч се извършва разследване за настъпило на 13.09.2024 год в 17.20 часа ПТП в с. Български Извор, община Тетевен, област Ловешка. На изхода наПрочети повече:

12 годишните момичета на Ловеч 98  участие в 3-тия Национален турнир Йонка Генчева в град Велико Търново. Това съобщи Габриела Петрова от спортния клуб. В турнира взеха участие по 4Прочети повече:

Кметът Страцимир Петков посети Калиш за Деня на националната просвета. Той бе миналата седмица в полския град, с който Ловеч има традиционно добри отношения, по покана на Община Калиш. НаПрочети повече:

Над 250 гости събра първият кулинарно-фолклорен фестивал „Гозби и ритми от нашия край“ в с. Горно Павликене, провел се вчера. В конкурсната надпревара се включиха представители на девет села вПрочети повече: