Със заповед от вчера кметът на Община Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали. Те саПрочети повече:

Ежегодната персонална награда на Община Ловеч „Лекар на годината“ ще бъде връчена на тържествена церемония на 18 октомври. Тогава носителят й лекар или зъболекар, практикуващ в общината, ще получи барелефаПрочети повече:

На 10 октомври в заседателната зала на Община Тетевен се проведе тренировка, под формата на семинар, на тема: „Действия на общинския щаб за изпълнение на плана за защита при бедствияПрочети повече:

На работна среща днес представители на общините в област Ловеч и читалищата организатори на Областния танцов фолклорен фестивал „Тройче“ обсъждаха надграждането и бъдещо развитие на фолклорното събитие, което се провеждаПрочети повече:

На 10 октомври около 14 часа на път II-35 в района на с. Лешница, 37-годишен от Троян при управление на мотоциклет е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътнотоПрочети повече: