Кметът Страцимир Петков награди днес златния медалист от международната олимпиада по английски език, провела се в началото на септември в Румъния, Траян Бешков. Той е ученик в ПЕГ „Екзарх ЙосифПрочети повече:

Участниците в програмата на фестивала на побратимените градове, който се проведе в Ловеч на 27 и 28 септември, награди днес кметът Страцимир Петков. Той им благодари за музикалните изпълнения, превърналиПрочети повече:

Близо 400 души се включиха в Световния ден на ходенето в Ловеч на 5 октомври. Маршрутът беше от началото на алеята „Баш бунар“ до местността Трай Дянко и обратно доПрочети повече:

От РЗИ Ловеч дават информация за епидемичната обстановка в област Ловеч. Регистрираните заразни заболявания и предприети противоепидемични мерки в огнищата в област Ловеч за периода 30.09.2024-06.10.2024 година са както следва:Прочети повече:

На заседание на Областна комисия „Военни паметници“, водено от областния управител Дора Стоянова, беше разгледано и одобрено предложение за вписване на военен паметник, тип паметна плоча на капитан Стефан ПавловПрочети повече: