Екипът на Сдружение “Арте Урбана Колектив” и партньорите и инициаторите на проекта „Научи, Разкажи, Заснеми! Климатът и екологията се срещат с изкуството“ от мрежата EUNIC Bulgaria, имат удоволствието да отправя покана заПрочети повече:

На 30 септември кметът на Община Троян Донка Михайлова и Симеон Кръстев, в качеството му на управител на фирма „Вертикал 90“ ЕООД, гр. Габрово, подписаха договор за изпълнение на строително-монтажниПрочети повече:

В изпълнение на предвиденото в Стратегията за управление на общинската собственост за периода 2024 – 2027 г. вчера Община Ловеч беше регистрирана от Областна дирекция „Земеделие“ като земеделски стопанин заПрочети повече:

На 1 октомври в село Бабинци се състоя празнично събитие по случай честването на Покров на Пресвета Богородица и храмов празник на параклиса „Покров Богородичен“. Местни жители и гости наПрочети повече:

Операция за противодействие на престъпността, гарантиране политическите права на гражданите и безопасност на движението се проведe вчера и днес в част от населените места в региона. Полицейските служители проверяват превозниПрочети повече: