Няколко празника почетоха на днешния 1 октомври възрастните хора в село Йоглав. Сутринта започна с посещение на православния храм „Св. Ирина“, където християните  се поклониха, поднесоха цветя и запалиха свещиПрочети повече:

Учители и ученици от ОУ „Христо Никихфоров“ ще имат възможност да надградят своите знания в областта на природните науки,инженерството и  математиката като участват в обучение и обмяна на опит вПрочети повече:

Община Ловеч кани на обществено обсъждане на проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за местните данъци. То ще се проведе на 31 октомври от 17.30 ч. вПрочети повече:

Днес 24-ма безработни от община Ловеч получиха удостоверенията си за успешно завършен курс по  проекта на КНСБ „Шанс за зелена и социална заетост“. В продължение на два месеца те усвоявахаПрочети повече:

На 30 септември информационната кампания RuralUp! организира среща в град Тетевен по проект CAP Green Zone: RuralUp!. Тя имаше за цел да представи одобрени и изпълнени проекти с Европейско финансиране,Прочети повече: