Подаваните сигнали трябва да са относими към дейността на МВР От 27 септември до 28 октомври 2024 г. в Министерството на вътрешните работи ще функционира денонощно открита линия  – телефонПрочети повече:

Книгата с разкази и новели „Раним свят“ бе представена в Клуба на дейците на културата на 26 септември. Новата книга на 88-годишният писател започва със завръщане към детството, а разказите,Прочети повече:

На церемония на 6 октомври (10 ч.) тържествено ще отбележим окончателното изографисване на катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч. Това е най-новият и единствен митрополитски катедрален храмПрочети повече:

Места в града и селата за поставяне на агитационни материали за изборите на 27 октомври определи със заповед кметът на Община Ловеч. Същевременно разпореди в седемдневен срок след вота теПрочети повече:

На 26 септември около 16 часа в Участък Полиция- с. Български извор е получен сигнал, че в лек автомобил спрян на улица в селото се намира мъж в неадекватно състояние.Прочети повече: