Вече са ясни всички партии и коалиици, както и имената на техните кандидати в предстоящите избори за народни представители на 27 октомври 2 024 г. В 11 Многомандатен избирателен районПрочети повече:

Централната избирателна комисия (ЦИК) изтегли чрез жребии, номерата на партиите и коалициите в бюлетините за гласуване за изборите за Народно събрание. Вотът ще се проведе на 27 октомври. Желание заПрочети повече:

Любими и познати от постановките на ловешкия театър актьори ще гледаме в предстоящия сериал на БНТ “Тревожност”, който тръгва в неделя по БНТ 1 от 21.00 часа. В главната роляПрочети повече:

Започва демонтажът на съоръженията на детската площадка в Градската градина. Те ще бъдат подменени за подобряване визията на площадката и гарантиране сигурността на децата. Ще бъдат поставени нови кончета, везна,Прочети повече:

Мрежи за хандбални врати получи днес от Община Ловеч ХК „Осъм“. Прие ги треньорът Юлиян Симеонов, който благодари за жеста и изрази увереност, че доброто взаимодействие и подкрепа ще продължиПрочети повече: