Ограничено е движението по път III-401 Микре – Ловеч в участъка Соколово – Изворче поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: МикреПрочети повече:

На 18-ти септември в зала 101 на Областна администрация Ловеч в присъствието на Областния управител на област Ловеч Дора Стоянова, Регионална здравна инспекция проведе работна среща за координация на дейносттаПрочети повече:

Министерство на културата обяви процедура за попълване на Националната система „Живи човешки съкровища – България“. Тя цели опазване на нематериалното културно наследство, съхраняване на знанията и уменията за културно изразяванеПрочети повече:

По покана на Дирекция „Бюро по труда“ – Ловеч, заместник областният Нели Читинова участва в ежегодната Обща трудова борса, която се проведе вчера в залата на Регионален център за социалнаПрочети повече:

Артформация „Гайтани“ от с. Лисец се завърна от 7-ия международен фолклорен фестивал „Шарена стомна“, провел се на 14 септември в Добринище, с награда за автентично хоро. В надиграването участваха надПрочети повече: