Стойността на строително-монтажните работи е 1,3 млн. лв, срокът за изпълнение е 180 календарни дни. Дължината на участъка е почти 1,7 км. Започва основният ремонт на общинския път от пресечкатаПрочети повече:

Заповядайте на представянето на новата книга от Юлияна Антонова-Мурата „Хай хай, Япония“ в Ловеч: 25.09. (сряда) 2024 – 17:30 ч. в РБ „Проф. Беню Цонев“. Книгата ще може да бъде закупена на място. Всеки желаещ ще има възможността да получи личен автограф.Юлияна Антонова-Мурата завършва 91. Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София, а след падането на Берлинската стена започва работа в МВнР. Като дипломат от кариерата и съпруга на японец тя живее и работи на различни места по света – Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия.Прочети повече:

По информация на ОД на МВР Ловеч, двама мъже, на 41 и 39 години са задържани за срок до 24 часа в РУ Троян. Това е станало  след като вПрочети повече:

От Областна дирекция на полицията в Ловеч информират, че на 13 септември около 16.30 ч. на път 3505 км 5+000 с посока на движение към Ловеч, 20-годишен при управление наПрочети повече:

Кметът на Община Ловеч свиква консултациите за сформиране съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за провеждане на парламентарните избори, насрочени на 27 октомври. Той кани за участие представителите на парламентарноПрочети повече: