Ново дарение за Общинския фонд за асистирана репродукция към Община Троян. Само седмица след като младо троянско семейство направи дарение, в Общинската администрация постъпи ново такова. Този път дарението еПрочети повече:

На 20 септември от 18:00 ч. в Народно читалище „Светлина-1895“ в кв. Ново село, гр. Априлци, ще се състои концерт по случай 45-годишнината на легендарната българска група „ТРАМВАЙ № 5“.Прочети повече:

За първа година, фестивал на здравословния живот „Здравей, Здраве!” ще се проведе в град Ловеч. На 14 септември 2024 г. (събота), сградата на обновения Младежки дом, ще бъде домакин на първото изданиеПрочети повече:

В детска ясла „Шарено петле“ проведоха Час на отворените врати. В двора на яслата бяха посрещнати родителите на новоприетите деца, които се запознаха отблизо с персонала и получиха отговор наПрочети повече:

Варошлийски вечери 2024 ще се проведат в Ловеч на 18 и 19 септември. Това е тяхното 12-о издание, организатор е Регионалният исторически музей (РИМ). На 18 септември от 17:30 ч.Прочети повече: