От ОД на МВР Ловеч съобщават, че вчера около 13.15 ч. в Ловеч, на кръстовището образувано от бул. «Мизия» и бул. «Освобождение», 33-годишна жена при управление на лек автомобил поПрочети повече:

Проектно предложение на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Ловеч, е одобрено от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства (ЦОИДУЕМ). „Познавам – уважавам“ еПрочети повече:

 „Обществото не е готово за новия начин на управление на отпадъците и изчисляването на такса битови отпадъци. В последните 20 години ние не заложихме на образоване на гражданите в тазиПрочети повече:

Днес се проведе второто за тази година заседание на Областния съвет за развитие на област Ловеч. В него освен членовете на основния състав на Съвета участие взеха и представители наПрочети повече:

Започва ремонт на най-компрометираните водопроводи с оглед намаляване на загубите на вода За да се реши 30-годишният режим на водата в Плевен и Ловеч се размразява проектът за язовир „ЧерниПрочети повече: