На 28 август, в Община Троян, кметът Донка Михайлова и заместник-председателят на Общински съвет-Троян инж. Младен Богдански инициираха и организираха среща с председателите на групи в Общинския съвет и УправителяПрочети повече:

Броени дни след сключване на граждански брак и след сватбеното си тържество, едно младо троянско семейство реши да направи дарение за Общинския фонд за асистирана репродукция към Община Троян. ОбщинаПрочети повече:

След 01 септември 2024 г. става възможен достъпа на гражданите, които не притежават квалифициран електронен подпис до електронното им здравно досие в Националната здравноинформационнна система. Процеса по сдвояване на гражданитеПрочети повече:

На 28 август около 15.15 ч. на ПП I-3 в района на с. Златна Панега са се ударили насрещно движещи се лек автомобил „Деу“, с водач 39-годишна жена от СофияПрочети повече:

Четиридневно издание на Български фестивал на сливата ни предстои през септември. От 20 до 23 септември ще се проведе тазгодишното издание на фестивала, който е с над 30-годишна история. БогатаПрочети повече: