От 21 до 25 август се проведе 38-то издание на Международния шахматен фестивал в гр. Тетевен. Събитието бе открито от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която приветстваПрочети повече:

22-годишен е установен като извършител на кражба на пари от частен дом в тетевенско, съобщават от ОД на МВР Ловеч. На 26 август в РУ Тетевен е получен сигнал отПрочети повече:

Facebook остава една от най-популярните социални мрежи в света, като предоставя уникална възможност за бизнеса да достигне до широка аудитория. Успешният маркетинг в тази платформа изисква внимателно планиране и стратегия.Прочети повече:

На 26 август, на ул.«Димитър Икономов-Димитриката» в Троян, 82-годишен при управление на лек автомобил е блъснал 76-годишна пешеходка, която е пресичала в района на «Топливо». Това съобщават от ОД наПрочети повече:

На 24 и 25 август над 130 състава с 853 участници от 57 населени се включиха в 5-ти Национален и 43-ти общински фолклорен събор „От Тимок до Вита”. Участие взехаПрочети повече: