Днес 22 август отбелязваме 147 години от Освобождението на Ловеч от османско иго и установяване на местното управление. В събитията по тържественото отбелязване на празника взе участие заместник областният управителПрочети повече:

От 25-ти август /неделя/ до 29-ви август /четвъртък/ т. г. ще се проведе 71-та Международна колоездачна обиколка на България. За повишаване безопасността на движение е необходимо шофьорите да карат внимателно,Прочети повече:

На 24 август (събота), от 9 ч. до 15 ч., за честванията на 147-та годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението на транзитно преминаващите моторни превозни средства по път I-5Прочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 21 август около 14.10 ч. на ПП I-3  в района на гр. Ябланица, автопатрул на местното районно управление на МВР е спрял заПрочети повече:

На 21 август кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, даде началото на Международен шахматен фестивал в Тетевен. Това е 38 издание на турнира, който ще се проведе вПрочети повече: