ФК „Ловеч“ пусна в  продажба абонаментни карти за мачовете от първенството на Втора професионална лига и турнира за купата на България за сезон 2024/2025 г., съобщи изпълнителният директор на клубаПрочети повече:

Предстоящото дванадесето издание на инициативата „Да изчистим България заедно“ ще бъде под надслов „Да преобърнем играта“ и ще се проведе на 14 септември 2024 г., когато отново доброволци, компании иПрочети повече:

Проекта NEW INHERIT изследва и анализира добрите практики в шест европейски държави, обучава културни посланици, избрани чрез отворена покана, и прилага наученото на практика в активацията на шест исторически обектаПрочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 21 август около 01.10 ч. в РУ Луковит е постъпил сигнал за сбиване в с.Бежаново. Към мястото незабавно е изпратен екип наПрочети повече:

Организация по събирането на излезли от употреба моторни превозни средства (МПС), гуми, електронно и електрическо оборудване, батерии и акумулатори и отработено масло прави Община Ловеч. За целта ще бъде сключенПрочети повече: