Още от днес започват действията на полицията в Троян, с които да се осигури нормалното протичане на честването на предстоящия храмов празник на Троянски манастир „Успение Богородично” и провеждането наПрочети повече:

На 13 август около 21 часа на улица в Ловеч, 46-годишен жител на града чрез използване на физическа сила е отнел мобилен телефон от 47-годишна жена. Полицаи от РУ ЛовечПрочети повече:

На 18 август в Ловеч започва националният пленер по живопис и скулптура „Дувари“. Това е неговото 11-о издание. Организатори са Община Ловеч, представителството на Съюза на българските художници – Ловеч,Прочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават че вчера, около 10.50 часа на път II-35 km.66+700 в района на с.Ломец, 71-годишен при управление на лек автомобил е напуснал пътното платно иПрочети повече:

По случай Международния ден на младежта 12 август областният управител Дора Стоянова награди десет ученици от област Ловеч, отличили се през годината с активна работа при реализиране на младежки инициативиПрочети повече: