Община Априлци и ВИА ПРЕТОРИЯ имат удоволствието да обявят провеждането на уникално събитие, което ще пренесе жителите и гостите на града 2000 години назад във времето. Римският боен лагер щеПрочети повече:

На п. в. „Мездра“ се демонтира железният път и траверсите С ускорени темпове продължава изграждането на участъци от първите 3 лота от АМ „Хемус“. Участък 1 е с дължина близоПрочети повече:

Обичате музиката от 90-те? Искате да се потопите в магията на незабравимите хитове под ясното звездно небе? Заповядайте в Априлци на „Дискотека под звездите“ – двувечерно музикално събитие, което щеПрочети повече:

147 години от освобождението на Ловеч и установяването на местно управление ще бъдат отбелязани тържествено на 22 август. В 9 ч. в храма „Света Троица“ ще бъде отслужена панихида заПрочети повече:

Колагенът е основен структурен протеин в тялото ни и играе важна роля за поддържането на здрави стави, кости, нокти, коса и кожа. С увеличаването на възрастта обаче, производството на колагенПрочети повече: