По предварителни данни на Националния статистически институт (НСИ), наетите лица по трудово и служебно правоотношение в област Ловеч към края на юни  2024 г. намаляват с 0.1% спрямо края наПрочети повече:

На 31 август 2024 г. от 20:00 часа Народно Читалище “Бъдеще” в кв. Острец, гр. Априлци, ще бъде домакин на незабравим концерт на изключителния български класически китарист Павел Ралев. ИзвестенПрочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че вчера около 13.15 ч. в Ловеч, на кръстовището образувано от бул. «Мизия» и бул. «Освобождение», 33-годишна жена при управление на лек автомобил поПрочети повече:

Проектно предложение на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Ловеч, е одобрено от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства (ЦОИДУЕМ). „Познавам – уважавам“ еПрочети повече:

 „Обществото не е готово за новия начин на управление на отпадъците и изчисляването на такса битови отпадъци. В последните 20 години ние не заложихме на образоване на гражданите в тазиПрочети повече: