Кметът Страцимир Петков получи от Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) акт за административно нарушение след извършена проверка за законосъобразност на отчетените задължения за разходи и поетите ангажименти за разходи къмПрочети повече:

Очакваната с нетърпение от публиката премиера на “Зимните навици на зайците” в Драматичен театър “Борис Луканов”-Ловеч, оправда надеждите за сериозно и завладяващо зрелище. Пиесата от 1996 г. г. на големияПрочети повече:

На 1 юли младши съдия Теодора Доненчева встъпи в длъжност в Окръжен съд – Ловеч. Това се случи след спечелен конкурс и успешно завършено първоначално обучение в Националния институт на правосъдието.Прочети повече:

Община Ловеч съобщава, че допълнителните възнагражденията от 25 лв. на членовете на секционните избирателни комисии (СИК), представили протоколи без грешки в произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент иПрочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че 38-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 1 юли в жилище обитавано от лицето в града,Прочети повече: