По повод засиления медиен интерес към съдебните производства, свързани с искания на Районна прокуратура – Ловеч за задържане под стража на две лица, обвинени в причиняване на средна телесна повредаПрочети повече:

По внесен обвинителен акт от Районна прокуратура – Ловеч, на 28.06.2024 г. състав на Районен съд – Луковит постанови осъдителна присъда по отношение на С.Я. за извършено от него престъплениеПрочети повече:

На 15 юни в село Скобелево стартира най-обичаното, най-очаквано, изпълнено с много усмивки и настроение “Забавно лято”. За 17-та поредна година доброволците от Центъра за работа с доброволци към РБПрочети повече:

В Средно училище „Васил Левски“ , с. Черни Осъм, се проведе обучение на тема „Уменията на 21-ви век“. Присъстващите ученици и учители имаха възможността да се запознаят с различни видовеПрочети повече:

На 25 юни, в салона на Община Троян, се проведе първата среща-разговор с живущите по улица „Любен Каравелов“ за представяне на възможността за цялостен ремонт на улицата и параметрите наПрочети повече: