Подготвено от: Агенция за консултации Спектър По програма “Конкурентоспособност и иновации в предприятията” 2021 – 2027 се насърчават семейните фирми, фирмите от творческите индустрии и занаятчиите като целта е даПрочети повече:

Окръжна прокуратура – Ловеч внесе в Окръжен съд – Велико Търново обвинителен акт срещу Н. П. от гр. Лясковец за причиненото на 11.11.2023 г. пътнотранспортно произшествие, при което беше причиненаПрочети повече:

36-годишен от с. Карлуково е задържан в РУ Луковит, след като е нанесъл средна телесна повреда на 51-годишен мъж, а друг 20-годишен участник в спречкването е установен и продължава работаПрочети повече:

На 1 юли от 17.00 часа в сградата на Областна администрация – Ловеч ще бъде открита документалната изложба „Д-р Васил Радославов – държавникът от Ловеч“. Изложбата е дело на РегионаленПрочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 23 юни около 01.00 ч. в с. Орешак,  19-годишен при управление на лек автомобил с несъобразена скорост е блъснал паркиран вдясно лекПрочети повече: