33-годишен от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 19 юни около 05.20 ч. при управление на лек автомобил по ул. «Акад. А.Балевски»Прочети повече:

Тази сутрин пейките около шахматната маса в Градската градина осъмнаха със счупени и липсващи елементи, откъртена е и металната конструкция, за която са захванати дървените греди. Повредени са и тритеПрочети повече:

Първи регионален форум за туризма се проведе днес в Ловеч, организиран от Българската асоциация за туризъм (БАТ) и Асоциацията на българските градове и региони (АБГР) с домакинството на Община Ловеч. Темата беПрочети повече:

В общините Летница и Ябланица се проведе тренировка на съставните части на единната спасителна система/ЕСС/ в изпълнение на плана за защита при бедствия при възникване на земетресение на територията наПрочети повече:

Традиционната акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“ започва от 17 юни и ще продължи до 31 август. През първия етап от акцията, в дните до 30 юниПрочети повече: