От ОД на МВР Ловеч съобщават, че 34-годишна е задържана за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 13 юни около 19 часа при управление на лекПрочети повече:

На 14 юни зам.-кметът на Община Тетевен – Борис Врабевски свика заседание на Общинския щаб за защита на населението във връзка със силната буря, придружена от градушка /с големината наПрочети повече:

Шестото издание на Международния фестивал на музиката и изкуствата JAM ON THE RIVER 2024, ще се състои за поредна година на местността „Лъка“ в с. Дебнево, община Троян от 31 юли –Прочети повече:

Целта на проекта е създаване на по-благоприятна комуникационно – транспортна  обстановка и облагородяване на жк „Младост“, гр. Троян. В жилищния комплекс са изградени осем многофамилни жилищни сгради, около които пространстватаПрочети повече:

obshtСъс седем месеца се удължава услугата „Грижа в дома“ в община Ловеч. Това стана възможно, след като днес кметът Страцимир Петков подписа допълнително споразумение към договора за предоставяне на безвъзмезднаПрочети повече: