От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 12 юни след получен сигнал, криминалисти от РУ Ловеч са извършили претърсване в жилище в Ловеч, обитавано от 17-годишен младеж. В ходаПрочети повече:

Смяната на личния документ не е задължителна и всеки гражданин може да се възползва от услугата при изтичането на срока на валидност От 17 юни т.г. Дирекция „Български документи заПрочети повече:

На 27 септември 2024 г. за десета поредна година ще бъде отбелязан Европейски ден на спорта в училище. Организатор е Сдружение „BG Бъди активен“. В учебните заведения в цялата страна,Прочети повече:

Обществено-консултативният съвет по училищни политики към областния управител на област Ловеч (ОКСУП) в партньорство с Регионално управление на образованието – Ловеч ще отличат ученици, допринесли със своята активност за развитието наПрочети повече:

Една от най-успешните постановки на Ловешкия театър – “Българи от старо време”, гостува на 24 юни,понеделник, в Театър “Българска армия”. Това е поредният трети гастрол на заглавието в столицата, досегашнитеПрочети повече: