Над 60 деца от различни училища посетиха Съдебната палата в Ловеч в Деня на отворени врати, който се проведе на 5 юни. Първа беше групата на ученици от начален курс.Прочети повече:

От първи юни, Ден на детето, символично всяко новородено троянско дете, с постоянен адрес в община Троян, ще получава подарък – медальон „Гражданин на Троян“. Символът на сърцето на БалканаПрочети повече:

След третия кръг в процедурата за избор на съдебни медиатори в Ловешка област, комисията, определена със заповед № 130/26.04.2024 г. на председателя на Окръжен съд – Ловеч, класира следните кандидатиПрочети повече:

С продължителни аплодисменти, поздравления и много цветя на 5 юни вечерта бе възнаградена премиерата на „Дъхът на дявола“ („Бурунданга“) в Драматичен театър- Ловеч. Постановката е на режисьора Боил Банов, койтоПрочети повече:

На 6 юни кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева и министърът на регионалното развитие и благоустройството – инж. Виолета Коритарова, подписаха споразумения за финансиране на 3 проекта наПрочети повече: