Програмата на Арт-Кафе-Книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“ за месец Юни 6 юни, 18.00 ч. Среща с очарователната писателка Мария Миразчийска Мариачи и представяне на втората й книга “Чакам те” 10Прочети повече:

Дирекцията в Ловеч е сред първите 15 областни дирекции в страната, които вчера получиха лично от министъра на вътрешните работи ключовете за първите 86 автомобила. Колите са осигурени по общественаПрочети повече:

„Няма как да не бъда щастлив, когато в нашия град се инвестира в образование. Вярвам, че след две години след едно качествено строителство ще прережем лентата с гордо вдигнати глави.“Прочети повече:

Българският език не е в упадък въпреки навлизането на чуждите думи. Това каза днес в Ловеч доц. Надежда Костова от Института по български език към БАН. Тя изнесе в ПЕГПрочети повече:

Служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОД МВР-Ловеч са установили 81-годишен мъж в момент на продажба на високоградусов етилов алкохол /ракия/, без български акцизен бандерол. Случаят е отПрочети повече: