На 31 май около 07.00ч. в Ловеч, на бул. “Мизия” на кръстовището с улица “инж. Никола Василев”, 57-годишен при управление на лек автомобил и движение в дясната лента по бул.”Мизия”,Прочети повече:

„Всички говорят за „Зелената сделка“ и за ТЕЦ-ове. Това, което нас ни засяга на регионално, на републиканско и на балканско ниво често пъти не се споменава. Организирахме протести за спасяванетоПрочети повече:

17-ото издание на инициативата „Забавно лято“ стартира на 15 юни. За първа година в нея ще се включат и служители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. ЗаПрочети повече:

На 16 юни в парка „Стратеш“ се организират образователни и спорни занимания. Инициативата е насочена към деца, подрастващи и родители, за да се запознаят с историята, като я съпреживеят. РеализираПрочети повече:

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че след разразилата се около 17.00 часа буря в Ловеч, на телефоните на пожарната и полицията са получени множество сигнали за паднали дървета, кактоПрочети повече: