В детска градина „Люляче“, изнесена група „Слънчо“ – с. Славяни, изпратиха вчера бъдещите първокласници. На тържеството децата със стихчета, песни и танци казаха:  „Довиждане, детска градина! Здравей, първи клас!“. БлагодарностПрочети повече:

Девет училища се включиха в инициативата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните „Работилница за идеи за игри на асфалт“. Работилницата премина под наслов „МоятаПрочети повече:

14 отбора с по трима състезатели се включиха вчера в турнира по стрийт баскет. Той е част от проявите в Ловеч за Деня на детето и е посветен и наПрочети повече:

Наградата на името на Нено Щрегарски от фолклорния фестивал „Хоро под „Стратеш“ спечели клубът за народни хора от Сандански „Македонска хубост“. Фестивалът се проведе днес в Ловеч с участието наПрочети повече:

И детският празник „Заедно – в света на игрите“ събра днес много малчугани и родители в двора на бившата казарма в Ловеч. Организирани бяха от БЧК, Регионалната дирекция „Пожарна безопасностПрочети повече: