Мъж на 69-години и жена на 45-години са задържани за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като в хода на проведена специализирана операция, с цел извършване на проверкиПрочети повече:

Около 7.50 ч. тази сутрин в ОД МВР-Ловеч е получен сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие на ПП I-4 София-Варна край с. Голец. По първоначална информация при сблъсък между два лекиПрочети повече:

Днес в Ловеч се проведе Кръгла маса на тема: „Представяне на добри практики във връзка с приетите промени в Закона за защита от домашно насилие“, организирана от Фондация „Център Отворена врата“,Прочети повече:

Днес, областният управител Дора Стоянова беше домакин на работна среща за дейността на доброволните формирования за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците отПрочети повече:

За първа година Сдружение „Радиоклуб Троян“, със съдействието на Община Троян, организира посрещане на първия юлски изгрев на Турлата, местността „Гъбата“ – най-високата точка в града, от която ще сеПрочети повече: